Nu mai este o surpriză pentru nimeni ca suntem pasionați de tehnologie și ca ne place să ne implicăm în proiecte din care putem învăța, dar și unde putem împărtăși ceea ce știm. Un astfel de eveniment este Hack Society 2016, unul dintre cele mai tari evenimente de tip hackathon ale anului.

Acesta va avea loc între 8 și 10 decembrie la biblioteca Universității Politehnica și este primul hackathon organizat de studenții de la Politehnica București. Mai mult decât atât, evenimentul face parte din Major League Hacking, liga oficială internațională a evenimentelor de tip hackathon pentru studenți.

HS4

Pentru competiție, dintre cele aproape 230 de persoane care s-au înscris din toată lumea, studenți, dar nu numai, au fost selectați 100 de participanți. Aceștia vor intra într-o cursă de 48 de ore de programare și fun la finalul căreia cele mai bune proiecte vor fi premiate.

În calitate de partener, eMAG le va propune participanților o provocare tehnică, iar echipa care va găsi cea mai bună soluție va fi rasplătită pe măsură. Câțiva mentori din echipa eMAG vor fi alături de ei pe tot parcursul evenimentului pentru a-i ghida, a le răspunde la întrebări și a învăța împreună cu ei.

În plus, participanții vor avea ocazia să afle totul despre cum a fost Black Friday 2016 din culise de la colegul nostru George Negoiță, eMAG Infrastructure Project Manager, care va ține o prezentare despre cum a evoluat Black Friday de la an la an și ce am învățat.

În zona expozițională a evenimentului îi așteptăm pe participanți cu o zonă dedicată relaxarii și distracției. Am pregătit gadget-uri de tot felul: hoverboard-uri, roboți, mașinuțe electrice de curse, dar și sucuri și gustări dulci. Aici îi vor aștepta colegii noștri din echipele tehnice și HR alături de care pot povesti despre proiectele și oportunitățile de dezvoltare de la eMAG.

Le urăm mult succes participanților!