Cine se scoală de dimineaţă, ajunge :-)… la eMAG!  Ai făcut precomandă pentru 16, 64 sau 128 GB?… Gold, Silver Space sau Rose Gold? iPhone-ul tău dorit începe să fie livrat chiar pe 9 octombrie, ziua lansării oficiale în România! Iar dacă ai optat pentru ridicarea din eMAG Apple Shop sau vrei să ţi-l cumperi la prima oră, vino în showoroom-ul Crângaşi, te aşteptăm începând cu ora 7 dimineaţa!

Nu uita, când vii în Apple Shop beneficiezi de recomandările specializate oferite de consultanţii noştri – afli o mulţime de informaţii interesante şi ponturi de utilizare eficientă a smartphone-ului în următoarele secunde după ce l-ai cumpărat 🙂 .

Nu ai avut timp să intri pe site pentru precomandă… Intră pe site-ul www.emag.ro chiar în acestă noapte (8 spre 9 octombrie 2015) şi plasează comanda, începând chiar de la ora 00.01! Poţi să optezi pentru livrare Same Day şi astfel să-i încerci pe îndelete specificaţiile chiar pe 9 octombrie… cum spuneam, ziua în care Apple lansează produsul în mod oficial în România.

Deci, Silver Grey sau Gold, 64 GB sau… 🙂 ?