Vineri dimineaţa, la showroom-ul eMAG din Crângaşi a fost mare „zarvă” 🙂 ! Am deschis eMAG Apple Shop, primul Apple Shop din România! Şi, dacă nu ai reuşit să ajungi la deschidere, menţinem cu mândrie invitaţia să vii să descoperi experiența autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii noştri de vânzare special instruiţi de Apple.

Dis de dimineaţă

Încă de la primele ore ale dimineţii, fanii Apple au ajuns la showroom şi au intrat în atmosfera veselă, special creată pentru ei, pe fundal muzical. Nono Semen, omul de radio şi MC-ul evenimentului, le-a stârnit interesul cu intervenţii în care a oferit informaţii despre eMAG şi Apple şi a creat „intrările” magicianului Johannes – care a arătat fanilor că realitatea este uneori altfel decât o ştim 🙂 – precum şi pe cele ale echipei care a asigurat băuturi calde,apă şi gustări tuturor celor care aşteptau deschiderea.

Şi… a venit momentul!

Clienţii au intrat în showroom în aplauzele şi urările de „Bine aţi venit!” oferite de toţi membrii echipei eMAG showroom Crângaşi. Apple Shop, aflat la etajul 1, pus la punct până în cel mai mic detaliu şi cu oferte speciale lansate pentru această zi, îşi aştepta fanii şi curioşii.

Mesele elegante cu produsele Apple au fost asaltate în câteva minute de clienţii nerăbdători. Consultanţii dedicaţi au stat până seara, la închidere, la dispoziţia clienţilor, cu informaţii inedite şi update-uri referitoare la specificaţii, soft şi aplicaţii.

eMAG Apple Shop va comercializa produse Apple, de la MacBook, iPhone și iPad, la accesorii. În plus, în showroomul Crângaşi din București, clienții vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizați Apple: drone, boxe, cântare, dar și cunoscutele căști Beats. Iar echipa instruită de reprezentanți Apple, având puternice competențe pe zona de IT și mobile, va ajuta în fiecare zi clienții să descopere cele mai noi produse ale companiei. Printre acestea se numără iPhone, iPad Air, iPad mini, MacBook, iMac, OS X Yosemite, cel mai performant sistem de operare pentru desktop și următoarea generație de aplicații iWork și iLife, gratuite la cumpărarea oricărui produs Mac sau iOS.

Ce mai trebuie să ştii?

eMAG Apple Shop va găzdui și evenimente speciale, cum ar fi lansări de produse, prezentări adaptate la nevoile clienţilor, dar şi sesiuni de training pe zona de tehnologie. Iar programul eMAG Apple Shop este acelaşi cu cel al showroom-ului eMAG Crângaşi (aflat în interiorul Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții 148). În concluzie, pe 18 septembrie am lansat o adevărată experiență: gama completă de produse Apple, designul unic al spațiului și echipa instruită special de Apple – toate fac din Apple Shop-ul din București o invitație la shopping  autentic Apple pentru tine, pentru clienții eMAG!