Call of Duty: Advanced Warfare se lansează la eMAG!

blog

Update, 10 noiembrie 2014:

Poze de la eveniment gasiti pe pagina de facebook eMAG!

————————————————————————–

Update, 2 noiembrie 2014:

Am extras lista participantilor la campionatul Call of Duty Advanced Warfare. Toti cei extrasi vor primi un email de conformare pe adresa folosit la inscrierea in concurs. Vezi aici daca esti printre participanti: http://bit.ly/1vyadjZ

Atentie! Daca la momentul inceperii competitiei nu sunt prezenti toti participantii, vom extrage din cei prezenti in public.

—————————————————————————————————-

Luni, 3 noiembrie 2014, începând cu ora 19.00, te așteptăm la un super concurs Call of Duty Advanced Warfare!

Inscrie-te, participă și câștigă super premii!

Pentru a participa la campionatul Call of Duty Advanced Warfare la eMAG, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: “Cine este producatorul jocului Call of Duty Advanced Warfare? “.  Din cei care vor răspunde corect vom extrage duminica, la ora 11.00, prin tragere la sorți, 32 de norocoși care se vor înfrunta în campionat. Aceștia vor fi anunțați la ora 12.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul duminică, după prânz.

Punem la bătaie super premii pentru participanti dar si pentru spectatori.

Premii și pentru spectatori

Vii doar să-ți susții prietenii? Vino și tu în showroom și urmărește competiția. Avem pregătite super premii și pentru tine!

Invitați speciali

Alături de noi responsabil cu supravegherea si desfășurarea concursului va fi fostul campion național și de Divizie Europeana de Call of Duty, Mihai “Generalu’” Glodeanu.

Confirmă-ți participarea pe pagina de Facebook a evenimentului

Regulamentul campaniei aici.