Producatori
Am realizat impreuna cu reprezentatii brandurilor prezente pe eMAG cea mai completa oferta de Black Friday: peste 300 de produse din toate categoriile si nivelurile de pret si performanta. Va multumim tuturor pentru ca ati crezut in forta acestui eveniment si ati fost alaturi de noi in promovarea tehnologiei catre consumatorii din Romania.

Hostway Romania
In ultimele saptamani echipele IT eMAG si Hostway au fost practic una si aceeasi. S-a lucrat cot la cot, s-au instalat peste 100 de servere si s-au facut teste de anduranta la cele mai  imposibile ore de noapte. Ne-am simtit o echipa adevarata care a lucrat in primul rand pentru a-si testa limitele si a arata ca pot sustine impreuna cel mai mare eveniment online pe care l-a avut Romania. Multumim Hostway pentru suport, pentru atitudine si pentru ce am realizat impreuna.

DPD Romania si Fan Courier
Am pregatit impreuna cu partenerii nostri cel mai rapid calendar de livrare implementat pana acum in Romania – livrari non-stop, inclusiv in week-end, plecari din depozitul central eMAG la fiecare jumatate de ora. Avem de transportat peste 80.000 de comenzi inregistrate doar vineri, catre cele mai diverse localitati si orase ale tarii. Fiecare comanda are o zi de livrare calculata si fixata in momentul plasarii pe site. Inclusiv atunci cand primeam 1000 comenzi/minut. Multumim DPD si Fan pentru provocarea pe care ati acceptat-o alaturi de noi

Regii online, bloggeri, afiliati
Skinuri de site-uri, posturi pe bloguri, sute de bannere, zeci de campanii programate, modificate si actualizate in cea mai mare viteza. Am realizat impreuna o acoperire de o complexitate greu de imaginat si asta doar pentru o zi si un eveniment mare. Va multumim tuturor pentru suport, pentru creativitate si pentru ca ati crezut ca putem ridica online-ul cu inca niste trepte. Am reusit.

Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti, EFG
In  ziua cu cele mai multe promotii din an, clientii eMAG au beneficiat de posibilitatea achitarii online a produselor in rate fara dobanda cu ajutorul cardurilor emise de partenerii nostri. Multumim Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti si EFG.