Joi, 11 octombrie 2012, ora 10, eMAG isi deschide portile celui de-al optulea showroom.  De data aceasta, am ochit Brasovul!

Va asteptam sa ne cunoastem mai bine, acum, ca deveniti de-ai casei. Si pentru ca de joi Brasovul poate fi considerat parte din familia eMAG, cadoul de casa noua vi-l dam chiar noi.  Ce spuneti de o Tableta Asus Transformer Infinity? Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti imaginatia la incercare!

Trimiteti-ne pana pe 10 octombrie, ora 14.00, o poza cat mai haioasa cu voi in fata noului showroom eMAG din Brasov, asa cum arata el acum in curs de amenajare. Fotografiile se vor trimite pe adresa de email concurs.brasov@emag.ro, iar pe cele care vor indeplini criteriile de participare le veti putea vedea postate  aici, pe blog.

Castigatorul va fi extras in baza unei tombole, chiar joi, la deschidere. Regulamentul complet al campaniei il puteti gasi aici.

Mult success si ne vedem pe 11 octombrie, ora 10.00!

Adresa este : Str. Nicolae Titulescu nr. 58 (Langa Spitalul Astra)

Mult succes!

Update: 10.10.2012, ora 14.00: Concursul nostru s-a incheiat! Va asteptam maine in showroom la deschidere. Acolo va avea loc extragerea castigatorului.

Update 12.10.2012 : Castigatorul concursului a fost extras ieri, la deschiderea oficiala a showroom-ului. Felicitari, Pavel Adrian!

Pozele inregistrate in concurs:

Pentru cei care nu au ajuns inca in showroom, facem cunostinta aici: