[UPDATE 2] Primii 100 de câștigători validați vor intra în posesia premiilor în perioada 12 – 16 martie. De luni vom începe să expediem cărțile la adresele primite de la aceștia. Concursul continuă, conform regulamentului, până pe 11 martie, în limita celor 200 de exemplare.

[UPDATE] Pentru ca in mai putin de 24 de ore avem deja peste 100 de participanti, am decis sa suplimentam premiile cu inca 100 de carti.

Regulile raman neschimbate. Vrem ca toata lumea sa castige cu eMAG!

Cu prilejul lansării în premieră exclusivă a ediţiei în limba română a biografiei oficiale a lui Steve Jobs, oferim bloggerilor posibilitatea de a câştiga prin intermediul eMAG ProfitShare una dintre cele 100 de exemplare puse la bătaie ca premii.

Ce ai de făcut?

E foarte simplu:

  1. Scrie pe blogul tău personal un post în care să anunţi campania eMAG „Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei”.
  2. Postul despre campania eMAG va conţine un link de tip ProfitShare către pagina http://www.emag.ro/steve_jobs pentru a îi redirecţiona pe cei interesaţi în locul de unde pot afla mai multe despre această ofertă. Tu vei câştiga comisioane pentru toate comenzile finalizate de către ei, indiferent de categoria de produse.
  3. Dupa ce te-ai asigurat că îndeplineşti cele două condiţii de mai sus, înscrie-te în concurs postând în comentariile acestui articol un link către articolul scris de tine. În cazul în care eşti unul dintre fericiţii câştigători, te vom contacta la adresa de e-mail folosită.

Pentru a te înscrie în concurs, e necesar ca blogul tău să aibă cel puţin 3 luni vechime şi cel puţin 30 de articole publicate până la data de 27.02.2012.

Primii 100 de bloggeri, în ordine cronologică a comentariilor valide postate, care îndeplinesc  prevederile Regulamentului, câştigă garantat unul dintre cele 100 de exemplare.

Mult succes!  🙂

Echipa eMAG