In urma cu 16 ani, cartile au fost motorul care a inceput sa propulseze Amazon.com spre o dimensiune pe care probabil nimeni nu a putut-o imagina la vremea aceea. Dupa aproape 10 ani de la prima comanda online, eMAG face primul pas spre o tinta ambitioasa dar realizabila – aceea de a deveni cel mai mare vanzator de carte din Romania in mai putin de un an.

Asa cum au observat cei mai matinali vizitatori ai Bookfest 2011 sau ai eMAG, de astazi gazduim in rafturile online printre care se plimba aproape doua milioane de vizitatori lunar, o oferta completa de peste 20.000 de titluri de carte. Toate in stoc, livrabile peste noapte in orice colt al tarii. Toate disponibile pentru a fi comandate din contul de client eMAG pe care il aveti poate de cativa ani, folosind toate metodele de plata disponibile la eMAG (chiar si ratele fara dobanda) in deplina siguranta. Cartile, carora probabil le simtiti deja mirosul de hartie proaspat tiparita, vor fi ambalate cu grija in cutii speciale si transportate in siguranta, la aceleasi standarde cu care v-ati obisnuit deja la eMAG. Le veti avea mereu repede si sigur, acasa. Gata sa fie devorate pana la ultimul rand.

Si pentru ca azi e o zi mare pentru noi, vrem sa o sarbatorim alaturi de voi, cel putin doua saptamani de acum inainte. Pana pe 15 iunie puteti comanda orice carte cu un discount de 20% de la pretul normal de vanzare. Va asteptam mereu la eMAG pentru o carte buna!

Si nu in ultimul rand, cartile aduc o veste buna si pentru toti afiliatii eMAG – comisionul acordat pentru comenzile generate din site-urile sau blogurile proprii este de 8%! Nu ratati nici o lansare sau carte importanta fara sa o recomandati daca aveti vizitatori interesati de temele tratate in ea. eMAG Profitshare va contoriza real-time toate comisioanele care vi se cuvin!

Oferta completa de carti – click aici.

Comunicatul de presa – descarcati aici.

banner_books